21+ ΠΑΙΞΕ ΥΤΠΕΥΘΥΝΑ
Αυτή η Αγγλία μάλιστα … πιράνχας σκέτα.
Αυτή η Αγγλία μάλιστα … πιράνχας σκέτα.
Το ματς βάση εξέλιξης σήκωνε 7-2, 8-3 σκορ. Όσο καλή ομάδα και αν είναι η Κροατία, με το ποδοσφαιρικό ταλέντο τους να περισσεύει δεν είχε καμία τύχη, παρότι ισοφάρισαν δύο φορές.
Η μόνη ανορθογραφία στα της Αγγλίας ήταν αυτό το νούμερο ο κοκκινοτρίχης - καραγκιόζης Pickford κάτω από την εστία.
Κρατάει μπάλα στα πόδια του χωρίς λόγο, είναι επικίνδυνος για γκέλα ανά πάσα στιγμή, είναι κοντός για τη θέση του, και γενικά δεν τον γουστάρω μία.
Δηλαδή ρε Τουχελ έχεις τον Henderson της Κρίσταλ Πάλας, κορυφαίος για Άγγλος τερματοφύλακας, ισορροπημένος, σοβαρός, έμπιστος, και παίζει αυτό το νούμερο ο Pickfor;
Η προσωπική που άποψη είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους με τον Henderson, κλάσεις ανώτερο.
Από εκεί και πέρα οι ισορροπίες στην άμυνα αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα.
Ομάδα με κορμιά θανατηφόρα, σωματοδομές με ταχυδύναμη, ένταση, ρυθμός, πρέσινγκ παντού, σαν τα πιράνχας, άμυνες με νταμπλ και τρεμπλ παικτών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.
Τι να πω. Η καλύτερη Αγγλία που έχω δει με τη συνολική δική μου ματιά, και λαμβάνοντας πάντα ποδοσφαιρικές λεπτομέρειες που ένα κοινό μάτι δεν μπορεί να αντιληφθεί.
Για την Πορτογαλία έχω να πω, ότι χρειαζόντουσαν όλοι φιάλες οξυγόνου. Ανάσα δεν μπορούσαν να πάρουν, σερνόντουσαν.
Στη στήλη χθες πέρασε το H. Kane (2+ goals) με απόδοση (6.20), με την Πορτογαλία να μας πετάει σε όλα τα άλλα πονταρίσματα, όπως και στο VIP.
Στο συνδρομητικό πέρασε η νίκης της Αγγλίας.
Πάμε στα σημερινά.
Ακολουθήστε και Κερδίστε .... Guru
Προσφορά* - Μουντιάλ 2026 - ... +15 μέρες δώρo
Στο κορυφαίο στον κόσμο συνδρομητικό πακέτο (4 σε 1)
Περισσότερα, ερωτήσεις – απορίες στο
Ανάλυση - Αγώνες
Μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το πρώτο ματς η Τσεχία απέναντι στην Ν.Κορέα καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ και δέχτηκε το 2-1 10’ πριν το τέλος του αγώνα.
Η Ν.Κορέα ήταν καλύτερη, είχε τις στιγμές της η Τσεχία, αλλά με πολύ συντηρητικό παιχνίδι από την πλευρά της.
Η Νότια Αφρική με έντονες αδυναμίες στο πρώτο ματς απέναντι στο κάκιστο Μεξικό, θα έχει συμπληρωματικό ρόλο.
Με την απαιτούμενη σοβαρότητα η Τσεχία δεν θα έχει πρόβλημα.
Πλήρωσε την ανοησία της η Ελβετία στο πρώτο ματς απέναντι στην Κατάρ. Δεν καθάρισε ένα δικό της ματς, με πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε την ισοφάριση στον θάνατο.
Η Βοσνία & Ερζεγοβίνη απέναντι στον Καναδά ήταν κατώτερη. Μιλάμε για μια κάτω του μετρίου ομάδα. Δεν έχουν ανάσες, στις μονομαχίες έδειχνα αδύναμοι και γενικά είναι το δίκαιο αουτσάιντερ του παιχνιδιού, με τους Ελβετούς να υπερέχουν σε ποιότητα και ταλέντο. Ελβετία Over 1.5.
Θα την πληρώσει το Κατάρ. Ότι δεν πλήρωσε η Βοσνία. Ο Καναδάς ομάδα άπειρη, αλλά με πολύ καλά στοιχεία, στερείτε μυαλού, αλλά αυτό είναι αποφασιστικός παράγοντας.
Καλά ταχυδυναμικά κορμιά που κάνουν διαφορά μέσα στο παιχνίδι.
Το Κατάρ σαφώς βελτιωμένο από το προηγούμενο δικό τους Παγκόσμιο Κύπελο, με το Λοπετέγι να βάζει τη δική σφραγίδα βοήθειας σε όλα αυτό. Αλλά ποδοσφαιρικά παραμένει 1+1=11.
Κερδίζει με Over 2.5 o Καναδάς.
Μιλάμε μεγάλα χάλια αυτό το Μεξικό. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα τους τρέξουν τα playmobil της Νότιας Κορέας, θα τους βγάλουν την ψυχή. Είναι και μέσα στο άγχος καθώς παίζουν μέσα στην έδρα τους.
| ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
|---|---|---|---|
| Czech Republic - South Africa Switzerland - Bosnia and Herzegovina Canada - Qatar |
1 - 1 4 - 1 6 - 0 |
1 1 1 & Over 2.5 |
|
| Czech Republic - South Africa Switzerland - Bosnia and Herzegovina |
1 - 1 4 - 1 |
1Χ & Over 2.5 1Χ & Over 2.5 |
|
| Czech Republic - South Africa Switzerland - Bosnia and Herzegovina |
1 - 1 4 - 1 |
P. Schick (any time) B. Embolo (any time) |
|
| Σύνολο: 180.69 |
Δελτία τύπου
Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Προηγούμενες αναλύσεις
- 18-09-2026: Για νίκες και γκολ
- 17-09-2026: H άμυνα το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού
- 16-09-2026: Προς το παρόν θα την πληρώσει η Γιαγκελόνια
- 15-09-2026: Έτσι είναι αυτά
- 14-09-2026: Επιλογές στα σημερινά
- 13-09-2026: Σφαίρα για πληρωμές
- 12-09-2026: Θα στρώσουν
- 11-09-2026: Κάθε μέρα θα τους παίρνω το σκαλπ
- 10-09-2026: Ασταμάτητο
- 09-09-2026: Πόσο ακόμα θα γλιτώνουν στο παρά ένα 10αδες και 9αδες;
- 08-09-2026: Βραδιά ΑΕΚ ... και CL
- 07-09-2026: Τους περιμένει μια γεμάτη
- 06-09-2026: Στις ρυθμίσεις τους
- 05-09-2026: Μετά από πολύ καιρό...
- 04-09-2026: Mε 2 τετράδες – ομορφιές

Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Μόντσα - Σασουόλο 2-1: Έκανε σεφτέ με Βαρέλα

















