Με ένα... προκλητικό πρωτοσέλιδο το περιοδικό «France Football» ντύνει τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν αποκαλύπτοντας το πλάνο της γαλλικής ομάδας για την απόκτησή του.
Στο εξώφυλλο είναι ο Αργεντινός σούπερ σταρ, το μέλλον του οποίου παραμένει στον... αέρα, και το ρεπορτάζ αφορά τα μυστικά... όπλα τη Παρί για να κάνει το μεγάλο «μπαμ» το προσεχές καλοκαίρι.
Το διάσημο γαλλικό περιοδικό αναφέρεται στη φράση του Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις υπέγραψε στη Γιουβέντους, όπου ο Πορτογάλος διαβεβαίωσε ότι ήθελε νέες προκλήσεις στην καριέρα του. «Σε όλη την ιστορία, μόνο ο Φλόριαν Άλμπερτ της Φερεντσβάρος, πέρασε ολόκληρη την καριέρα του σε μία ομάδα, έχοντας κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Ο Mέσι μπορεί να είναι ο δεύτερος ή, αντίθετα, θα αναζητήσει το πέμπτο του Champions League σε άλλη χώρα, αφού στη Μπαρτσελόνα η κατάσταση είναι εξαιρετικά λεπτή, τόσο οικονομικά όσο και αθλητικά;» σημειώνεται, μεταξύ άλλων.
Πιστεύεται ότι εάν ο Ζοάν Λαπόρτα βγει πρόεδρος, η ισορροπία θα μπορούσε να στραφεί προς τη Μπαρτσελόνα, λόγω της καλής σχέσης που διατηρούν.
Από την άλλη, βέβαια, ο Νεϊμάρ φέρεται να είναι ο άνθρωπος-κλειδί για την πιθανή άφιξη του Μέσι στην Παρί, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση μπορούν να επηρεάσουν οι Άνχελ Ντι Μαρία και Μαουρίσιο Ποτσετίνο.
Όπως αναφέρει το περιοδικό, εάν ο Μέσι θέλει να παίξει για τη γαλλική ομάδα θα πρέπει να μειώσει σημαντικά το μισθό του, προτείνοντας ένα μοντέλο «Μπέκαμ», που το μισθό του πλήρωσαν διαφορετικά ιδρύματα από το Κατάρ.
Ο Μέσι λαμβάνει καθαρά 74,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, 25,3 εκατομμύρια περισσότερα από αυτά που κερδίζει ο Νεϊμάρ (48,9).
Ο Σέρχιο Ράμος απάντησε αρνητικά
Σύμφωνα με την «Cadena Cope», ο Σέρχιο Ράμος απάντησε αρνητικά στη νέα πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης και θα αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» μετά από δεκαπέντε χρόνια.
Ο δημοσιογράφος Σίρο Λόπεθ της «Cadena Cope» έβγαλε είδηση το βράδυ της Τρίτης. Ο Ισπανός ρεπόρτερ έγραψε πως ο Σέρχιο Ράμος απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τον Φλορεντινο Πέρεθ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, και πως αποφάσισε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση των πρωταθλητών Ισπανίας έχει αποδεχθεί αυτή την εξέλιξη και δεν θα κάνει άλλη πρόταση στον αρχηγό.
Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο! 21+ | Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | 21+
Εκτός Ισπανίας θα διεξαχθούν οριστικά
Εκτός Ισπανίας θα διεξαχθούν τα παιχνίδια των δύο ζευγαριών για Champions Legue και Europa League, λόγω των περιοριστικών μέτρων στις πτήσεις προς Ισπανία, εξαιτίας covid-19.
Εκτός Ισπανίας θα διεξαχθούν οριστικά τα ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18/2, για τους 32 του Europa League) και Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι (23/2, για τους 16 του Champions League), εξαιτίας των περιορισμών που έχει επιβάλει η ισπανική κυβέρνηση στις πτήσεις προς Ισπανία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Το ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λάβει χώρα στο Τορίνο και το γήπεδο της Γιουβέντους, όπως ανακοινώθηκε.
Η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι δεν έχει βρει οριστικά έδρα, ωστόσο σύμφωνα με την ισπανική «Marca» επικρατέστερο είναι το Βουκουρέστι.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ανακοινωθεί ότι τα ματς Λειψία - Λίβερπουλ (16/2, 22:00) και Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι (24/2, 22:00) θα διεξαχθούν στη Βουδαπέστη, ενώ το Μόλντε - Χόφενχαϊμ (18/2) στο Βιγιαρεάλ.
Ο Ποτσετίνο διαχωρίζει τη θέση του συλλόγου σε σχέση με το δημοσίευμα
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο περίφημο πρωτοσέλιδο του «France Football» για τον Μέσι.
Πριν λίγες ημέρες, το γνωστό γαλλικό περιοδικό «France Football» κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας ως τίτλο «τα μυστικά χαρτιά της Παρί για τον Μέσι».
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι στοχεύουν στην απόκτηση του Αργεντινού σταρ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Με δηλώσεις του ο προπονητής της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός, με τον 48χρονο τεχνικός να διαχωρίζει τη θέση του συλλόγου σε σχέση με το δημοσίευμα και να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν επαφές με τον παίκτη.
«Είναι σαφές ότι έχουμε απόλυτο σεβασμό για όλους τους συλλόγους και για όλους τους συλλόγους. Μην συγχέουμε ότι ένα περιοδικό έκανε σε ένα συγκεκριμένο εξώφυλλο. Αυτό δεν έχει σχέση με την Παρί», ανέφερε αρχικά ο Ποτσετίνο τονίζοντας στη συνέχεια πως:
«Σε καμία περίπτωση δεν έχει συμβεί κάτι που δεν είναι σωστό. Οι παίκτες των άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να μιλήσουν για παίκτες των άλλων ομάδων».
Περιμένει ως το τέλος της σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Το τέλος της σεζόν θα περιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να συζητήσει με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ την ανανέωση του συμβολαίου του, γράφουν στην Αγγλία.
Την πρόθεση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιμένει ως το τέλος της σεζόν προτού ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει σε 16 μήνες, για άλλα δύο χρόνια, καταγράφει η «Sun».
Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι δεύτεροι στην Premier League, πέντε πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι, αλλά οι ιθύνοντες θέλουν πρώτα να συνεχίσουν την μάχη για τον τίτλο και να βγουν στο Champions League, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, πριν αρχίσουν τις επαφές με τον Νορβηγό τεχνικό.
Μάλιστα, σκοπεύουν να προσφέρουν στον Σόλσκιερ και μια γενναία αύξηση των αποδοχών του, ανεβάζοντας τις στα έξι εκατομμύρια λίρες ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται πιθανά μπόνους επίτευξης στόχων για τον 47χρονο προπονητή.
Surfbet.net (2000-2020): Η ιστορία του στοιχήματος στην Ελλάδα
Surfbet.net: Το κορυφαίο παγκόσμια site προγνωστικών
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ για το ερχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται ο Ουπαμεκάνο
Ειλημμένη είναι η απόφαση της Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι να κινηθεί για την απόκτηση πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πάρει άμεσα φανέλα βασικού.
Τη φετινή σεζόν, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει ταλαιπωρηθεί όσο καμία άλλη στη θέση των στόπερ, καθώς οι Φαν Ντάικ, Μάτιπ και Τζόι Γκόμεζ είναι εκτός λόγω τραυματισμού εδώ και καιρό.
Παρά το γεγονός πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Καμπάκ και Ντέιβις (ο πρώτος με τη μορφή δανεισμού), αγγλικά δημοσιεύματα τονίζουν πως οι «reds» θα κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι.
Αρκετά ονόματα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, με εκείνο του Νταγιό Ουπαμεκάνο να είναι ψηλά τη λίστα, σύμφωνα τα ρεπορτάζ. Μάλιστα, ο 22χρονος Γάλλος έχει ειδική ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του που θα ενεργοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, και αναφέρει πως μπορεί να φύγει από τη Λειψία με 42 εκ. ευρώ.
Novibet: 100% δίπλα στον παίχτη*| 21+
Novibet: «Τώρα γράφεις τη δική σου ιστορία» |21+
Βεράτι: «Δώρο το να γίνω συμπαίκτης με τον Μέσι»
Ενθουσιασμένος με την προοπτική συνεργασίας στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λιονέλ Μέσι είναι ο Μάρκο Βεράτι.
Ως ένα ακόμα «δώρο» που θα του έχει προσφέρει το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε ο Μάρκο Βεράτι το ενδεχόμενο να υπάρξει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.
«Φυσικά θα ήθελα να παίξω με τον Μέσι. Θα έδινα τη μπάλα στον Νεϊμάρ και τον Μέσι, μένοντας λίγο πιο πίσω να τους παρακολουθώ. Θα ήταν υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας. Ένα ακόμη δώρο που θα μου έδινε το ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Canal+» ο μέσος των Παριζιάνων.
Υπενθυμίζεται ότι στη Γαλλία ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια για τη μετακίνηση του Αργεντινού άσου ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.
Winmasters: Ενισχυμένες* αποδόσεις στα φαβορί στο 1Χ2!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου.
Ο τραυματισμός του Σέρχιο Αγουέρο, που τον κρατά εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και η δυσκολία που παρουσιάζει στο σκοράρισμα ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, καθιστούν σχεδόν... επιτακτική την ανάγκη του Πεπ Γκουαρdιόλα για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού.
Δεδομένου μάλιστα, ότι το συμβόλαιο του 32χρονου Αργεντινού πλησιάζει στο τέλος του, η ανάγκη αυτή γίνεται μεγαλύτερη.
Και όπως αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος, στην Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν... στενά τον Βέλγο, ο οποίος με τον Αργεντινό Λαουτάρο Μαρτίνες, αποτελούν ένα από τα καλύτερα επιθετικά «δίδυμα» της Ευρώπης.
Το καλοκαίρι του 2019, ο Λουκάκου κόστισε στην Ιντερ 74 εκατομμύρια ευρώ και στην εφετινή αγωνιστική περίοδο, έχει σημειώσει 20 γκολ κι έχει «μοιράσει» τρεις ασίστ σε 27 αγώνες.
Webfreebets.com : Προγνωστικά και αναλύσεις , Live Stream* Αγώνες, Στοιχηματικές με προσφορές*
Στη Ρεαλ Μ πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση ενός εκ των Κιλιάν Μπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ.
Για την απόκτηση ενός εκ των Κιλιάν Μπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ αναμένεται να κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι η Ρεάλ.
Ριζικές πρόκειται να είναι οι αλλαγές, που θα υπάρξουν το καλοκαίρι που έρχεται στο ρόστερ της Ρεάλ.
Ο Σέρχιο Ράμος όπως όλα δείχνουν βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον Ραφαέλ Βαράν δεν δείχνει διατεθειμένος να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την «Βασίλισσα».
Ωστόσο πέρα από τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν στις τάξεις των «μερένγκες» είναι δεδομένο πως θα γίνουν και προσθήκες, καθώς οι Μαδριλένοι τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχουν πραγματοποιήσει μεταγραφή. Μάλιστα οι ιθύνοντες τους έχουν υψηλές βλέψεις για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εκπομπής «El Chiringuito» πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση ενός εκ των Κιλιάν Μπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ.
Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας», καθώς έχει σαν ίνδαλμα του τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ο ίδιος, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της γαλικής πρωτεύουσας, το οποίο και λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο Εμπαπέ δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση καθώς μετρά 18 γκολ και 9 ασίστ φέτος σε 26 αγώνες.
Για Κουτίνιο η Μίλαν
Η Μίλαν είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο.
Η Μίλαν θέλει το καλοκαίρι ν’ αποκτήσει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του Φελίπε Κουτίνιο, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα. Βασική υποψήφια για τον διεθνή άσο είναι η ομάδα του Μιλάνου, καθώς ο Στέφανο Πιόλι θέλει να «χτίσει» τη νέα ομάδα, στηριγμένη πάνω του.
Τις επόμενες εβδομάδες η Μίλαν αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση 80 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τους «μπλαουγκράνα», ενώ και η Τότεναμ, κινείται επίσης για την απόκτηση του, έστω και με τη μορφή του δανεισμού.
Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Κία Τζοραμπτσιάν, τις επόμενες εβδομάδες ο Βραζιλιάνος σταρ θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, αν δεν είναι στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν για τη νέα αγωνιστική σεζόν.