Για δεύτερο σερί ματς η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, με τη Νιουκάστλ και τον Ντάρλοου να της παίρνει βαθμό.
Νέα γκέλα για τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, αφού μετά την ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ σκόνταψε και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» (0-0) κόντρα στη Νιουκάστλ.
Η ομάδα του Κλοπ ήταν ανώτεροι, έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον τερματοφύλακα Ντάρλοου που ήταν κορυφαίος για την ομάδα του. Πλέον οι «κόκκινοι» έχουν 33 βαθμούς και δίνουν την ευκαιρία στη Γιουνάιτεντ αν κερδίσει την πρωτοχρονιά την Άστον Βίλα να τους πιάσει στην κορυφή.
Πανηγύρισε το 500ο του παιχνίδι στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, πανηγύρισε το 500ο του παιχνίδι στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, τη νίκη με 1-0 επί της Χετάφε.
Από το Δεκέμβριο του 2011 που ανέλαβε ο Αργεντινός τεχνικός, χθες, σημείωσε το 500ο του παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις στον πάγκο της Ατλέτικο. Το γκολ του Λουίς Σουάρεζ, του χάρισε μία ακόμα νίκη και τον πήγε στην κορυφή (και μάλιστα με δύο παιχνίδια λιγότερα) μετά τη «γκέλα» της Ρεάλ με την Έλτσε.
Ο «Τσόλο» εξήγησε για μία ακόμα φορά τη φιλοσοφία του... «Από τότε που ήρθα στην ομάδα, αυτό που λέω πάντα είναι ότι πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έτσι νιώθω, παίζοντας κάθε παιχνίδι σαν είναι το τελευταίο, μέχρι κάποια στιγμή να αποχωρήσω από την Ατλέτικο» ήταν τα λόγια του.
Stoiximan.gr: To Παιχνίδι σου Καλύτερο! 21+ | Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | 21+
Τέλος ο κόσμος στην Premier League
Το Μερσεϊσάιντ από την Πέμπτη μπαίνει στο επίπεδο 3 της πανδημίας στην Αγγλία και ως εκ τούτου Λίβερπουλ και Έβερτον δεν θα έχουν οπαδούς.
Χωρίς οπαδούς πλέον θα διεξάγονται τα ματς τόσο της Λίβερπουλ, όσο και την Έβερτον στο «Άνφιλντ» και το «Γκούντισον Παρκ» αντίστοιχα.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η περιοχή του Μερσεϊσάιντ στην οποία εδρεύουν οι δύο ομάδες, πέρασε από το επίπεδο 2 στο επίπεδο 3 και πλέον αλλάζουν τα δεδομένα της καθημερινότητας.
Ο υπουργός υγείας, Ματ Χάνκοκ, ανακοίνωσε ότι και στο Λίβερπουλ όπως θα ισχύουν τα μέτρα που ισχύουν και στην υπόλοιπη χώρα, οπότε Λίβερπουλ και Εβερτον δεν θα φιλοξενούν οπαδούς στις έδρες τους.
Πλέον, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν θα υπάρχει κόσμος σε κανένα γήπεδο της Premier League.
Ιταλία: Προχωρά στον εμβολιασμό όλων των ποδοσφαιριστών
Στον εμβολιασμό όλων των ποδοσφαιριστών κατά του κορωνοϊού προχωρά η Ιταλική Ομοσπονδία της χώρας.
Ευρέως διαθέσιμο έχει αρχίσει να γίνεται πλέον το εμβόλιο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, προκειμένου η ανθρωπότητα να επιστρέψει στην απόλυτη κανονικότητα στην οποία και βρισκόταν προτού ξεσπάσει η πανδημία.
Το ποδόσφαιρο το οποίο δεν διαφέρει σε αυτό το κομμάτι. Για τον λόγο αυτό στην Ιταλία, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ετοιμάζεται να προχωρήσει στον εμβολιασμό των επαγγελματιών παικτών.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από τις πιέσεις τις οποίες και ασκήθηκαν στην ομοσπονδία, από την Ένωση των ποδοσφαιριστών, η οποία προχώρησε πιέσεις, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Αυτό είχε σαν συνέπεια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας, να εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά το σενάριο να γίνει εμβολιασμός όλων των παικτών στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Στηρίζει Λάμπαρντ η Τσέλσι
Κανένα θέμα περί απόλυσης του Φρανκ Λάμπαρντ δεν φέρεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της Τσέλσι.
Η Τσέλσι περνάει μια πολύ άσχημη φάση, καθώς έχει τρεις ήττες στα τελευταία της πέντε παιχνίδια, ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις μία φορά σε αυτές τις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Παρότι οι «μπλε» ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, αυτή τη στιγμή είναι στην 6η θέση του πρωταθλήματος και στο -6 από τη Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα περισσότερο.
Φυσιολογικά ξεκίνησαν οι κουβέντες περί απομάκρυνσης του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο Άγγλος περνάει ομολογουμένως την πιο δύσκολη φάση της καριέρας του ως προπονητής της Τσέλσι. Σύμφωνα ωστόσο με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση των Λονδρέζων στηρίζει στο 100% τον Λάμπαρντ και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να απολύσει τον Άγγλο αυτή τη στιγμή.
Ο Ιταλός αναφέρει πως δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα με κάποιον άλλον προπονητή, ωστόσο η διοίκηση περιμένει γρήγορη ανάκαμψη της ομάδας με καλά αποτελέσματα.
Surfbet.net (2000-2020): Η ιστορία του στοιχήματος στην Ελλάδα
Surfbet.net: Το κορυφαίο παγκόσμια site προγνωστικών
Ντιέγκο Κόστα : «Το να φύγω τώρα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί»
Ο Ντιέγκο Κόστα ανέφερε σε ανάρτησή του πως αυτή η στιγμή ήταν η καλύτερη για να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα και τους οπαδούς της.
Ο Ντιέγκο Κόστα αποχώρησε και επίσημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μία απρόσμενη και άκρως αιφνιδιαστική, κυρίως για τους οπαδούς του συλλόγου, εξέλιξη.
Ο Ισπανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους «ροχιμπλάνκος», για προσωπικούς λόγους όπως ζήτησε και πλέον ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Η οποία είναι πολύ πιθανό να είναι η Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι ήδη έχουν… χτυπήσει την πόρτα του Κόστα, καθώς ο Μικέλ Αρτέτα επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.
Ο Ντιέγκο Κόστα προχώρησε σε μία πραγματική κατάθεση ψυχής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συμπαίκτες του, την Ατλέτικο Μαδρίτης και τους οπαδούς της, τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου. Ενώ ο Ισπανός φορ τόνισε πως αυτή η στιγμή ήταν η καλύτερη για να αποχωρήσει από την ομάδα. Η καλύτερη στιγμή και για εκείνον και για τον σύλλογο.
«Το να φύγω τώρα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στιγμή για όλους και ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσω αυτή την ομάδα και τον σύλλογο. Νιώθω ευτυχισμένος που μπόρεσα να γράψω ιστορία και να βάλω το μικρό μου όνομα σε εκείνη αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Κάτι που πάντα ήθελα, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να συμβεί. Εγώ είμαι πλέον της Ατλέτικο και έχω ενθουσιασμό, δύναμη και πάθος γι’ αυτό που έρχεται. Την επόμενη πρόκληση. Φίλοι της Ατλέτικο… ευχαριστώ… σας αγαπώ».
Novibet: 100% δίπλα στον παίχτη*| 21+
Novibet: «Τώρα γράφεις τη δική σου ιστορία» |21+
Ο Ζάμπιτσερ είναι ο μεγάλος στόχος της Τότεναμ.
Για την απόκτηση του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ κινείται η Τότεναμ. Η Bild αναφέρει πως οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν πρόταση άνω των 40 εκατ. ευρώ για τον Αυστριακό μέσο.
O 26χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη γερμανική ομάδα και φέτος μετρά 16 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Winmasters: Ενισχυμένες* αποδόσεις στα φαβορί στο 1Χ2!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας
Χάνει και τον Κουτίνιο για μήνες η Μπαρτσελόνα.
Έναν ακόμη πολύ σοβαρό τραυματισμό έχει να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα μετά από αυτούς των Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο και Φάτι.
Ο Φιλίπε Κουτίνιο υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, όπως ανακοινώθηκε από τους «μπλαουγκράνα» και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
Οι Καταλανοί δεν κάνουν γνωστό το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει από τα γήπεδα, ωστόσο σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, αυτό μπορεί να φτάσει και τους τέσσερις μήνες.
Ο Βραζιλιάνος μέσος, που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα με την Έιμπαρ, είχε φέτος 14 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ είχε χάσει και έναν μήνα μετά τη θλάση που είχε υποστεί στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στις 24 Οκτωβρίου.
Webfreebets.com : Προγνωστικά και αναλύσεις , Live Stream* Αγώνες, Στοιχηματικές με προσφορές*
Σε επαφές με την Άρσεναλ ο Ντιέγκο Κόστα
Ο Ντιέγκο Κόστα έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Μία ημέρα αφότου ο Ισπανο-Βραζιλιάνος επιθετικός γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει άμεσα από τους «ροχιμπλάνκος», επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και το «διαζύγιο» ήρθε φιλικά.
Ο Κόστα αγωνίστηκε σε 215 επίσημα παιχνίδια με τους Μαδριλένους, πέτυχε 83 γκολ και έδωσε 36 ασίστ. Εκτός από το πρωτάθλημα του 2014, κατέκτησε επίσης ένα κύπελλο Ισπανίας (2013), ένα Europa League (2018) και δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης (2010 και 2018).
Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», ο παίκτης είναι σε επαφές με την Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να έχουν εκφράσει ήδη σοβαρό ενδιαφέρον.
Οι «Κανονιέρηδες» θέλουν να ενισχυθούν επιθετικά και η εμπειρία του Βραζιλιάνου φορ θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα να βγει από το αδιέξοδο.
Κριστιάνο: «Αυτήν την στιγμή όμως βλέπω πως το μέλλον θα είναι ιδιαίτερα λαμπρό»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως στόχος του είναι να μείνει στους αγωνιστικούς χώρους για πολλά ακόμα χρόνια!
Τι να πει κανείς για τον σπουδαίο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος άσσος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και έχει κατακτήσει πάρα πολλά τρόπαια, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ο CR7 μάλιστα πρόσφατα βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αιώνα, στα Globe Soccer Awards! Αν μη τι άλλο ένα ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο για τον ίδιο…
Αυτό μάλιστα το επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του! Ο Κριστιάνο υποστήριξε πως στόχος του είναι να συνεχίσει να μαγεύει για αρκετά χρόνια ακόμα στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης αναφέρθηκε και στην ηλικία του τονίζοντας πως… όταν έχει μυαλό, η ηλικία μπαίνει σε δεύτερο πλάνο.
Επίσης, αποκάλυψε ποιο είναι το μεγάλο του όνειρο. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως αυτό που θέλει να πετύχει στην καριέρα του πριν αποσυρθεί, είναι το να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας!
Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ηλικία, αλλά το μυαλό που έχει ο καθένας. Δεν παίζει ρόλο αν ο Κριστιάνο είναι καλός. Κανείς δεν γνωρίζει το τι θα γίνει αύριο. Ζω το παρόν, ζω αυτήν την στιγμή και μόνο. Τώρα είμαι πολύ καλά και νιώθω χαρούμενος για αυτό. Είμαι σε μια καλή φάση της ζωής μου. Ελπίζω πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά», είπε ο Πορτογάλος.
«Πάντα λέω στα παιδιά να κοιτούν το παρόν και μόνο αυτό. Αυτήν την στιγμή όμως βλέπω πως το μέλλον θα είναι ιδιαίτερα λαμπρό. Ακόμα ονειρεύομαι την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Πορτογαλία, είναι πιθανό..», ανέφερε.
Στην Αταλάντα ο Γιόακιμ Μέλε
Την απόκτηση του δεξιού οπισθοφύλακα, Γιόακιμ Μέλε, ανακοίνωσε από την Γκενκ η Αταλάντα.
Κάτοικος Μπέργκαμο είναι και επίσημα ο Γιόακιμ Μέλε. Η Αταλάντα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, εκταμίευσε 11 εκατομμύρια ευρώ και έκανε δικό της τον 23χρονο Δανό αμυντικό από την Γκενκ, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό για πόσα χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο ο Μέλε.
Στην απόκτηση του περιζήτητου 19χρονου Νίκολό Ροβέλα προχώρησε η Γιουβέντους.
Σε μια μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχώρησε η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο 19χρονο ποδοσφαιριστή της Τζένοα, Νίκολο Ροβέλα, αφήνοντας τον δανεικό για τις επόμενες δύο σεζόν στην ομάδα της Γένοβας.
Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους δαπάνησε 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Ροβέλα, του οποίου το συμβόλαιο με την Τζένοα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, για τον Ροβέλα είχαν ενδιαφερθεί και ακόμη τρεις «μεγάλοι» του ιταλικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα οι Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα.
Τη φετινή σεζόν ο 19χρονος έχει αγωνιστεί 8 φορές με την πρώτη ομάδα της Τζένοα, στην οποία θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2022.