ContactTerms of useLinksSurfbet Group

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Editorial

Καμπάνα στην ντουντούκα!

23/01/2010

Μεταφέρω την είδηση από το Έθνος με τίτλο ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ "ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ", για να δούμε τι γίνεται στον κόσμο. Πως δηλαδή μπορείς να την πατήσεις. Ρε τι έχουμε πάθει!

Οκτώ εβδομάδες στη φυλακή στοίχισαν σε μια 48χρονη Αγγλίδα οι θορυβώδεις περιπτύξεις με το σύζυγό της αφού οι γείτονές της δεν άντεξαν άλλο τις "υπερφυσικές" κραυγές της και την κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Μετά την πρώτη καταγγελία το δικαστήριο είχε προειδοποιήσει την Καρολάιν Κάρτραϊτ να... συγκρατηθεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα την τιμωρούσε αυστηρά.

Η γυναίκα είχε με τη σειρά της προσπαθήσει να άρει την "απαγόρευση θορύβου" που της είχε επιβληθεί, αφού την παραβίαζε τακτικότατα.

"Είχε εκδοθεί σε βάρος σας προειδοποίηση για παραβίαση της κοινής ησυχίας, υπό μάλλον ασυνήθιστες συνθήκες. Άκουσα ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το θόρυβο που κάνετε και καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ενοχλούνται οι γείτονές σας. Επιπλέον, είναι προφανές από το απόσπασμα αυτό ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ησυχάσετε", δήλωσε χαρακτηριστικά η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον που εξέδωσε την απόφαση.

Η δικαστής καταδίκασε τη 48χρονη γυναίκα σε φυλάκιση 8 εβδομάδων με αναστολή. Την προειδοποίησε όμως ότι αν συνεχίσει το... σαματά θα υποχρεωθεί να εκτίσει την ποινή της.

Οι... ατυχείς γείτονες της Κάρτραϊτ περιέγραψαν στο δικαστήριο τους "αφύσικους" ήχους που άκουγαν και οι οποίοι κάλυπταν τον ήχο από τις τηλεοράσεις τους. Κάποιοι είπαν ότι πίστευαν πως κάποιος δολοφονείται. Τα μηχανήματα που είχε εγκαταστήσει ένας γείτονάς της στο διπλανό διαμέρισμα κατέγραψαν επίπεδο θορύβου στα 47 ντεσιμπέλ.   

Φωτογραφία δεν βάζω βέβαια γιατί θα πέσει το απόλυτο ξενέρωμα. Μπορεί να πούμε και καλά την κάνανε. Τεσπά την εποχή που ζούμε χρειάζονται κι οι γείτονες προσοχή. Μια άλλη είδηση που πάλι στο Έθνος βρήκα, είναι ότι ένας 35χρονος τρελάρας από το Νταγκεστάν (αυτόνομη Ρωσσική Δημοκρατία, εκεί όπου άνθρωπος σκοτώνει άνθρωπο χωρίς τύψεις) πήγε να κάνει μπούκα στο σπίτι του Προέδρου της Ρωσίας. Κι όταν οι νταραβερτζήδες εκεί του είπαν που πας ρε μεγάλε, αυτός είπε πάω να δω τον πεθερό μου τον Πρόεδρα.

Ρε του λένε ο Πρόεδρας έχει μόνο ένα πιτσιρικά γιο, αυτός λέει μα αυτόν θα παντρευτώ. Σου ξου μού ξου ο τύπος δεν έκανε με τίποτα πίσω, μπορεί να έλεγε και τίποτε αγαπιόμαστε κι άλλα τέτοια αβάσταχτα, τον μάζεψαν οι τύποι και τον πήγαν σε ένα τρελάδικο της Μόσχας όπου και πάλι με απόλυτη σοβαρότητα έλεγε για τη σχέση του με τον πιτσιρικά και τον πεθερό του τον Πρόεδρα.  Έχει χαζέψει ο κόσμος κανονικότατα. Και ακόμα είμαστε στην αρχή.

Εντάξει τρελάρας είναι ο τύπος, σου λέει ας κάνω την μαγκιά να πάρω λίγη δημοσιότητα. Για την "έτσι" που κάθε φορά που το έκανε με τον άντρα της και στην ουσία πηδούσε όλους τους γείτονες, εκεί κάπου καταλαβαίνω τους γείτονες. Μια άντε δύο φορές, ή και περισσότερες αλλά με μεγάλη διάρκεια μεταξύ τους να το αντέξω. Κι αυτό χλωμό. Αλλά να πάει ο άλλος να πάρει μηχάνημα που μετράει τα ντεσιμπέλ φαντάζεστε αγανάκτηση που βγάζανε. Και τους καταλαβαίνω βλέποντας και τη φωτογραφία της τύπισσας. Σαν να σου λέει ε δεν θα μας τρελάνεις κιόλας.

Τεσπά όπως καταλάβατε πάλι στην ίδια κατάσταση, του να μην ξέρουμε τι στο διάολο να γράψουμε. Πήγα να ξεκινήσω με αναλύσεις αγώνων (ναι κανονικά ήμουν έτοιμος να το τολμήσω) αλλά με ξενέρωσε το γεγονός ότι δεν έχει Premier, έχει δηλαδή μόνο 1 ματς, και έχει κύπελλο. Και φυσιολογικότατα χάθηκα.

Πάντως το διήμερο έχει πολλά ενδιαφέροντα ματς. Ας δούμε λίγο τα ματσάκια στην Ελλαδίτσα μας. Δύο ματς νωρίς στις 5 παρά τέταρτο. Θα ξεκινήσουμε από το ματς της Τρίπολης όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανιώνιο. Και οι δύο ομάδες διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι-οφ όμως δείχνουν να χάνουν την φόρμα στην οποία βρισκόταν πριν λίγο διάστημα. Για τον Αστέρα σημαντικότατη η επιστροφή του Τσέζαρεκ που έχει βάλει τα μισά γκολ της ομάδας. Στον Πανιώνιο σημαντικά προβλήματα η απουσία του βασικού επιθετικού Μπάλαμπαν και του Όμο. Περίεργο ματς, ζαριά. Πιο λογική επιλογή δείχνει το under αν κι ο Πανιώνιος είναι περίεργη ομάδα και συχνά βγάζει μεγάλα σκορ. Πάντως ο τρόπος που παίζει η Τρίπολη είναι αρκετά σφιχτός. Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Ο Εργοτέλης παρουσιάζει τάσεις αυτοκτονίας. Είναι σε μέτρια έως κακή κατάσταση και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τον έχουν φέρει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Αμφίβολος ο Ρομάνο ένας εξαιρετικός παίκτης με μεγάλη συμμετοχή στην δημιουργία του παιχνιδιού. Ο Λεβαδειακός κι αν είναι περίεργη περίπτωση. Προπονητής ο σενιόρ Κίκε Ερνάντεθ. Αυτό το πουλέν που δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Ο Λεβαδειακός προέρχεται από την αυτοκτονία στη Νέα Σμύρνη όπου μέχρι το 87΄ προηγούταν με 0-2 και κατάφερε να ισοφαριστεί. Περίεργη ομάδα, δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει η βαθμολογική της κατάσταση αλλά σίγουρα διαθέτει κακή άμυνα. Εδώ θεωρώ φαβορί τον Εργοτέλη και πιθανό το over.

Τέλος η Λάρισα υποδέχεται τον Ηρακλή σε ένα οριακό ματς, καθώς και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν. Η Λάρισα, και σαν υλικό αλλά και σαν μέγεθος δεν είναι για να κινδυνεύει. Να μου πείτε είναι ο Ηρακλής; Τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής σ' αυτά τα επίπεδα κινείται. Στον Ηρακλή γίνεται ένας πραγματικός χαμός. Και διοικητικά και αγωνιστικά. Δείχνουν να μην έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Μέσα σ' όλα έχει και μεγάλα αμυντικά προβλήματα που δυσκολεύουν την αγωνιστική προσπάθειά του. Για τη Λάρισα υπάρχουν αμφιβολίες για τον Μετίν. Αν δεν αγωνιστεί θα είναι σημαντική απώλεια. Ντεμπούτο λογικά για τον Ηρακλή ο Ντάνι Φερνάντεζ, που σίγουρα σε όποια κατάσταση κι αν είναι θα καλύψει-συγκαλύψει ένα σημαντικό πρόβλημα του Ηρακλή στη θέση αυτή και γενικότερα στην άμυνά του. Προσωπικά δεν βλέπω τον Ηρακλή να καταφέρνει να φύγει με κάτι θετικό από τη Λάρισα.

Αυτά αδέρφια μου, καταφέραμε και μιλήσαμε για αγωνιστικά, καταφέραμε να μην μιλήσουμε για το Lost που όλο και πλησιάζει η μεγάλη στιγμή της έναρξης του 6ου και τελευταίου κύκλου, οπότε κάτι κάναμε σήμερα. Να είστε και να περνάτε καλά και τα λέμε.

ΤΑΡΖΑΝ - Ray Charles

Στη φώτο η τιτανοτεράστια Rosario Dawson είπαμε ιρλανδικές ρίζες από τον πατέρα, κουβανικές (χα χα) από την μητέρα. Όπως ανέφερα αν έβαζα φώτο της σαματατζούς και θα ξενερώνατε και θα με μπινελικιάζατε. Οπότε βάζω της ατελείωτης Ροζάριο, ώστε να σκεφτείτε για ποια γυναίκα θα κάνατε την παλαβή αν ήσασταν γείτονας της και σας είχε χαζέψει από τις κραυγές, φωνές γενικά σαματά όταν το έκανε με τον καλό της. Έτσι για να έχουμε τροφή για σκέψη. Με την Ροζάριο δεν τελείωσα και δεν μπορείς να τελειώσεις με δύο φωτογραφίες. Θα επανέλθω για να αναλύσουμε τις ξεχωριστές πτυχές του σπάνιου χαρακτήρα της. Τέτοιοι χαρακτήρες πρέπει άλλωστε να τονίζονται ξανά και ξανά...

Το άρθρο έχει διαβαστεί 26918 φορές.

BetClic: Παίξε τώρα με 100% Bonus ως 100€!
Stanjames.com 5€ δωρεάν στοίχημα χωρίς κατάθεση!
Unibet: €100 bonus και δωρεάν Live αγώνες στη Unibet TV!

Παλαιότερα Editorials
09/09/2010 - Ο Μενέλαος.
07/09/2010 - First scorers
04/09/2010 - Έτσι θα την χτυπήσεις!
02/09/2010 - About Inception
30/08/2010 - Χαμός στο ίσιωμα!
28/08/2010 - Ξεκινάμε!
24/08/2010 - Θα τη διαλύσεις.
23/08/2010 - Στην Κάρπαθο.
22/08/2010 - Νορβηγικά over.
21/08/2010 - Μυθική απόδοση για Σικάγο.
19/08/2010 - Καλές επιλογές στο Europa
16/08/2010 - Έξι ματς στο Europa League.
07/08/2010 - Aντέχουμε;
31/07/2010 - Εποχή αδράνειας και ξεκούρασης!
24/07/2010 - Σύντομα και άκαιρα!
fcfantasy

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player